X
80%

Huisstijl en logo's

Net gestart met een nieuwe firma of nood aan verandering? Hier kan je uw logo laten ontwerpen, visitekaartjes, facturatiepapier, enveloppen, notablokken ... Kortom, alles wat je nodig hebt om professioneel voor de dag te komen.

Meer info
95%

Brochures

Heb je een nieuw product ontwikkeld wat commercieel of technisch gedocumenteerd zou moeten worden? Zou u uw bedrijf op de kaart willen zetten met behulp van een presentatie(map)?

Meer info
90%

Webdesign

In deze interactieve wereld is het ondenkbaar dat een gerenommeerde firma niet beschikt over een gepersonaliseerde website. Samen met de klant kan er een volledige stappenplan ontwikkeld worden over hoe de website er uit moet zien, wat er op moet staat, welke modules toegevoegd moeten worden.

Meer info
90%

Sociale media

Eén van de meest krachtige, maar toch eenvoudige manieren om reclame te maken is via de sociale media. Binnen het ontwerp van uw huisstijl ontwerp (en niet te vergeten, onderhoud) ik een Facebook bedrijfspagina, LinkedIn account en meer ... Dit volledig afhankelijk van uw vraag en kennis.

90%

Fotografie

Een mooie website, Facebook pagina, brochure, advertentie staat of valt met de kwaliteit van de foto's. Is het nu voor zwembaden, huizen, wagens, prodcucten, niets is onmogelijk.

Meer info
20%

Geboortekaartjes

Ontwerpen voor zowel trouwfeesten, geboortekaartjes, verjaardagsuitnodigingen en dergelijke liggen niet binnen mijn specialiteit. Vrijblijvend verwijs ik graag door naar een collega die daar wel in gespecialiseerd is ... www.freyaland.be